Betalen en tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

De overheid heeft bepaald dat tandartsen niet hun eigen tarieven mogen bepalen. 

Heeft u een uitgebreide behandeling nodig? Dan maken wij graag vooraf een begroting. Nadat wij het behandelplan met u hebben besproken, krijgt u deze begroting op papier van ons mee. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent.

De tarieven zeggen niets over de mate van vergoeding van uw verzekeraar. Wij zullen daarom alle behandelingen boven €150 euro indien gewenst voor u begroten.U kunt dan zelf bij uw verzekeraar nagaan welk deel van de kosten wordt gedekt.

In de tarievenlijst kunt u bekijken wat dit voor u betekent. Voor vragen of informatie omtrent de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

 

Nota’s

Onze behandelaren zetten zich dagelijks met veel plezier in om u van de best mogelijke tandheelkundigezorg te voorzien. Om er voor te zorgen dat wij hier zo veel mogelijk tijd aan kunnen besteden hebben wij de facturatie uitbesteed aan Infomedics. De nota’s van Infomedics worden per email naar u verzonden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat het ons weten. Wij kunnen er zorg voordragen dat u de nota op papier ontvangt. 

Heeft u vragen over uw rekening?
Op http://infomedics.nl/faq staan de meest gestelde vragen over uw rekening. 
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de servicedesk. Kijk op http://infomedics.nl/contact of bel met 036-2031900.